Mijn visie is dat ik je met de combinatie van de juiste behandelingen, de juiste producten en de juiste apparatuur kan helpen met jouw huidprobleem. Of dit nou acné, rimpels en fijne lijntjes, kraaienpootjes, rimpels rond de lippen, een droge huid, eczeem etc.is, dit kunnen we samen met een persoonlijk behandelplan gaan aanpakken, zodat we op korte termijn een optimaal resultaat mogen verwachten.

Tevens kun je bij mij in de salon ook terecht voor heerlijke ontspannende behandelingen, zoals bijvoorbeeld de Zen behandelingen, massages en een cosmetische hand -en of voetverzorging.

BEHANDELPLAN

Het behandelplan bestaat uit behandelingen, producten en een voedings/voedingssuplementen advies voor iedere klant op maat met daarin meegenomen al uw specifieke wensen.

Voor het opstellen van het behandelplan beginnen we altijd met een uitgebreide intake en huidanalyse, deze wordt gedaan met deSkin Scanner. Dit is een geavanceerd apparaat welke ook de onderliggende huidlagen kan laten zien, waardoor de exacte conditie van uw huid wordt weergegeven. De behandeling wordt dan ook volledig afgestemd op de eigenschappen en conditie van jouw huid op dat moment. Zo kunnen we gericht werken om jouw belangrijkste bezit in een uitstekende conditie te krijgen én vooral te behouden.


Marloes: "Ontvangen in een prachtige salon en een fantastische behandeling gehad met hele mooie producten. Dank je wel Natasja, mijn huid voelt heel lekker!"