HOTSTONE MASSAGE
 


Een hotstonemassage is zoals het woord al zegt een massage met "hete" stenen. Hete stenen moet u feitelijk lezen als warme stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45-50 graden.
 
In de oosterse cultuur werden warme stenen gebruikt ter voorkoming en behandeling van ziekten en aandoeningen. Hier werden de stenen onder andere geplaatst op de acupunctuurpunten en gestreken over de meridianen.
 
Door de combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) kun je dieper in het spierweefsel komen wat de massage of behandeling veel effectiever maakt. Een Hotstonemassage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

De Hotstone massage is met name geschikt voor of bij:
-    spanningen
-    stress   (niet bij een burnout)
-    spierproblemen
-    fibromyalgie   (therapeutische behandeling aangeraden)
-    gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose   (mits niet ontstoken)
-    spijsverteringsproblemen   (therapeutische behandeling aangeraden)
-    slechte doorbloeding

Maar ook "natuurlijk bovenal" voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad en ontspanning van een Hotstone massage.


KRUIDENSTEMPELMASSAGE

Kruidenstempel massage is van oudsher een manier om heerlijk te ontspannen. Door middel van rustige bewegingen en milde druk worden zowel lichaam als geest tot rust gebracht. Door de kruidenstempels onder te dompelen in warme olie komen de sappen van de kruiden vrij. De kruiden zijn samengesteld om een verzachtende en reinigende werking te hebben en zijn dus een weldaad voor uw huid. 

Voorafgaand aan de kruidenstempel massage gaat een heerlijke bodyscrub. Met de scrub worden de dode huidcellen van de rug verwijderd en is de huid klaar voor de massage.

De behandeling wordt afgesloten met een pakking van warme huidverzorgende olie verrijkt met een etherische olie.


PENSEEL MASSAGE

De Penseel Massage is een zeer ontspannende massage die uitgevoerd wordt met twee speciale penselen, ondersteund door rustgevende muziek. Deze speciale massagetechniek is gericht op een zachte prikkeling van de zenuwuiteinden in de huid en (dons)haren, waardoor u een diepe ontspanning ervaart. Er vinden tijdens de Penseel Massage geen huidverschuivingen plaats, waardoor deze massage ook zeer geschikt is voor de oudere en verslapte huid. 


BERGKRISTALMASSAGE
Bergkristal heeft een verfrissende werking, verbeterd de lymfestroom en brengt beide hersenhelften in harmonie met elkaar. Het kan energieblokkades opheffen, reinigt de geest en ziel. Als dynamisch werktuig beschermt het tegen negatieve energie en stralingen. Het kristal geeft kracht, reinigt, beschermt, zuivert de lucht en brengt het lichaam in balans. 

Bergkristal is een steen met een enorme geneeskracht en is bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. 

Mentaal bevordert bergkristal concentratie en helpt een heldere blik op dingen te krijgen.