BEAUTY PEEL (B-PEEL)      

100% natuurlijke kruidenpeeling

Herbs2Peel van Alex Cosmetic

Alex Cosmetic creëert huidverzorgingsproducten door gebruik te maken van de beste en zuiverste plantaardige ingrediënten in combinatie met een unieke formule om het hoogste kwaliteitsniveau te garanderen.

De Herbs2Peel kruidenpeeling is een natuurlijke methode van huidvernieuwing in slechts 1 of 5 dagen. Geperfectioneerd door de jaren heen, getest en bewezen in een groot aantal klinische studies waarbij als prioriteit staat het voorkomen van bijwerkingen en de veiligheid van deze methode. Herbs2Peel kent een 50-jarige geschiedenis van een hoog niveau van veiligheid en voor het behandelen van een breed scala huidaandoeningen wereldwijd. Het is uitgegroeid tot een effectieve  methode om de beste resultaten in  huidverjonging en regeneratie op een natuurlijke manier te bereiken.

In tegenstelling tot andere peeling methoden is kruidenpeeling van Alex Cosmetic volledig vrij van chemische of synthetische additieven en bevat alleen pure, natuurlijke plantaardige ingrediënten. Getrainde artsen en huidspecialisten werken zonder handschoenen tijdens de behandeling. De kruiden veroorzaken geen bijwerkingen of irritaties bij contact met de ogen van de klant. Bovenstaande maakt meteen het grote verschil duidelijk met enig andere peeling methode. Klanten kunnen daardoor vol vertrouwen en met een gerust hart over gaan tot de behandeling.

Is jouw huid echt toe aan een lekkere boost en wil je al gelijk na één behandeling resultaat zien? Dan is de Beauty Peel behandeling echt iets voor jou!!

WAT IS DE BEAUTY PEEL (B-PEEL)?

De Beauty Peel is een behandeling bestaande uit een 2 minuten durende massage met een speciaal 100% natuurlijke kruidenmengsel, dat wordt aangevuld met hoogwaardige verzorgingsproducten.

Het verbetert het uiterlijk van de huid in slechts één behandeling!!

Na de behandeling word je huid licht rozig en bij het aanraken van je huid zul je piepkleine kruidendeeltjes op je huid aantreffen. Ze blijven inwerken op de huid tot wel 24 uur na de Beauty Peel behandeling!!

Wanneer je de praktijk verlaat zal je huid er geweldig uitzien, de behandeling zal je niet weerhouden van werk of andere sociale verplichtingen, omdat er geen extreme roodheid van de huid optreedt.


TOEPASSING

In tegenstelling tot andere peelingmethoden is Beauty Peel volledig vrij van chemische of synthetische additieven en bevat alleen pure, natuurlijke plantaardige ingrediënten. Het kan op elk deel van het lichaam gebruikt worden. Het is volkomen veilig en veroorzaakt geen bijwerkingen. Deze methode zorgt voor het comfort en de beste resultaten voor jou. De behandeling kan op de volgende lichaamsdelen worden uitgevoerd: gezicht, decolleté, handen en armen, rug, buik en benen. Alex Cosmetic Beauty Peel maakt gebruik van de beste natuurlijke methoden in huidvernieuwing en regeneratie bij :

Acné

Littekens

grove poriën

huidoneffenheden

een vale en slechtdoorbloede huid ( bijvoorbeeld een rokershuid)

een vette huid met comedonen (meeëters)

een droge ruwe huid

een rijpe verslapte huid

fijne lijntjes en rimpels

pigmentvlekjes (na bijvoorbeeld zwangerschap)

het egaliseren van de huidstructuur -en kleur